Fortuna Sittard contracteert 18-jarige aanvaller

Foto: © Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met de 18-jarige Engelsman Veron Parkes. De Britse aanvaller tekent een contract voor drie seizoenen.

Parkes komt komt transfervrij over van West Ham United.

Parkes kijkt uit naar zijn eerste buitenlandse avontuur. “Ik ben enorm blij met de kans die ik krijg bij Fortuna Sittard en ik kan niet wachten om te beginnen,” aldus de tiener. “Ik kijk er naar uit om de staf, mijn nieuwe teamgenoten en de supporters te ontmoeten. Ik zal hard werken om zo snel mogelijk een bijdrage te kunnen leveren. Fortuna Sittard voelt voor mij als de perfecte volgende stap om me te ontwikkelen als voetballer.”

“Veron is een talentvolle, technische spits,” beschrijft technisch manager Sjors Ultee de nieuwe aanwinst. “Hij heeft een enorme drive en past met zijn speelstijl goed bij Fortuna Sittard. Het is een speler met veel potentie die is gehaald voor de lange termijn.”

Parkes verliet in 2017 de jeugdopleiding van Crystal Palace voor die van West Ham United. De aanvaller maakte na de overstap al snel naam met 21 doelpunten in 39 wedstrijden voor de Onder 18.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen