Hurkmans Groep ook komend seizoen hoofdsponsor Fortuna Sittard

Foto: © Fortuna Sittard

De Brabantse infra-specialist Hurkmans Groep heeft zijn sponsorovereenkomst met Fortuna Sittard een jaar verlengd.

Daardoor siert de naam Hurkmans Groep ook in het seizoen 2021-2022 het shirt van Fortuna Sittard.

Met grote regelmaat zijn de Hurkmans-busjes, in het kenmerkende blauw, te zien op de Limburgse wegen. In Sittard, Maastricht, Heerlen: overal draait Hurkmans momenteel projecten. Het zuiden veroveren blijft hét speerpunt van de in Someren gevestigde onderneming. En dat lukt nog veel beter dan gedroomd. Ondanks de coronacrisis beleefde Hurkmans een topjaar en daar heeft, volgens CEO Hans van de Ven, het hoofdsponsorschap bij Fortuna Sittard zonder meer een behoorlijk aandeel in. “We krijgen echt overal waar we komen veel leuke reacties op onze connectie met Fortuna Sittard. Vooraf vraag je je af wat het doet zo’n hoofdsponsorschap, maar de cijfers en feedback zijn bijzonder positief. We zijn enorm trots dat we in de positie zijn gekomen om zo prominent bij een roemruchte Eredivisie-club zichtbaar te zijn. Zeker als je beseft welke groei de club doormaakt en wat er in de toekomst staat te gebeuren. Nu nog hopen dat corona snel onder controle is en we de wedstrijden live in het stadion kunnen zien.”

Commercieel manager Jiry Funke is tevreden met het feit dat de club al in zo’n vroeg stadium de belangrijkste sponsorpositie heeft ingevuld. “Zeker op deze manier én in de wetenschap dat we zo veel te duchten hebben van corona.”

“Deze verlenging zie ik vooral als een geweldige bevestiging dat we grote stappen zetten als Fortuna Sittard”, vult algemeen directeur Ivo Pfennings aan. “Het laat bovendien zien dat Fortuna Sittard ook ver buiten de Westelijke Mijnstreek een aantrekkelijke partner is om zaken mee te doen. Dat sterkt ons in de overtuiging dat er meer dan genoeg potentie is om verder door te groeien. Ik denk dat we alle Fortunezen mogen feliciteren met deze prachtige overeenkomst.”

Hurkmans Groep geldt als een gevestigde naam in de wereld van ondergrondse en bovengrondse infra- en grondwatertechnieken. De florerende Brabantse onderneming is gespecialiseerd in complexe projecten en beschikt over een aantal labels die het bedrijf een breed werkgebied verschaffen. Met Mart Geers is er ook een Limburgse tak, die de aanleg van kabel- en leidingnetwerken als core business heeft.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen