Kembit-Lions wint ook van streekgenoot Herpertz Bevo

Kembit-Lions heeft vanmiddag in de Stadssporthal in Sittard redelijk eenvoudig het duel met streekgenoot Herpertz Bevo uit Panningen gewonnen.

Bevo kon de gastheren enkel in de beginfase van de wedstrijd bijbenen en nam bij de stand 3-4 eenmalig een voorsprong. Daarna bond het team van coach Christoph Jauernik de streekgenoot uit Panningen tot de thee op de pijnbank. Bij rust leidde Lions met een comfortabele marge van 8 doelpunten bij een stand van 21-13.

In de tweede helft wist Lions de behaalde voorsprong nagenoeg te consolideren. Het duel eindigde in een prima 35-28 overwinning door de thuisploeg, die daarmee de vierde overwinning op rij boekte sinds de HandbalNL-competitie werd hervat. Luuk Hoiting werd uitgeroepen tot man of the match.