Twee nieuwe versterkingen voor Vlug en Lenig

Foto: Geonius V&L

Handbal Eredivisionist Geonius V&L uit Geleen heeft twee nieuwe speelsters aan de selectie toegevoegd: Eefje Toonen en Naomi Benneker.

Eefje Toonen is 16 jaar en is een talent dat afkomstig is van MHV’81 uit Mill. Eefje heeft 10 jaar lang gespeeld bij de Noord-Brabantse Eerstedivisionist. Met haar jonge leeftijd heeft ze diverse successen gekend. Als talent werd ze al vroeg geselecteerd voor het eerste team. Hier werd ze kampioen in de Hoofdklasse en Tweede Divisie. Handballen in Geleen is een enorme uitdaging voor haar en ze ziet er dan ook naar uit om zich te bewijzen.

Naomi Benneker is Nederlands International bij Jong Oranje. Naomi woont in Oostenrijk en speelde daar op het hoogste niveau bij SSV Dornbirn Schoren. Naomi gaat studeren in Maastricht en koos om in Nederland te spelen voor V&L. Haar vader Armand voetbalde ooit voor het Maastrichtse MVV. Daarna verkaste hij naar Oostenrijk. Zij heeft voor V&L gekozen omdat ze goed ingelicht is door de Geleense internationals bij U19. Ook zij is benieuwd wat het nieuwe avontuur gaat brengen.

Cookieinstellingen