Voorbereidingsprogramma Snackpoint Eaters Limburg is bekend

Foto: Santeri Viinamäki [CC BY-SA 4.] via Wikimedia

Ruim een jaar lang werd er door Eaters niet gehockeyd op het ijs van Laco Glanerbrook in Geleen, maar het lijkt erop dat daar binnenkort verandering in komt.

Voor het eerst met Snackpoint Eaters als hoofdsponsor op het tenue start het Geleense ijshockeyteam op zondag 5 september om 19:00 uur in de ijshal in Geleen de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in de BeNeLeague IJshockey. Tegenstander is EG Diez Limburg Rockets, dat oud-Eatersspeler Jeffrey van Iersel in de gelederen heeft.

Op zondag 12 september gaat om 19:00 uur de puck op het ijs tegen Bulldogs Liège. In het weekend van 18 en 19 september staan op dit moment geen duels gepland, maar dat zou zomaar kunnen veranderen. De twee weekenden daarna staan steeds twee wedstrijden op het programma:

Zaterdag 25 september om 20:15 uur speelt Eaters uit tegen Coldplay Sharks Mechelen, een dag later is Mechelen om 19:00 uur te gast in Geleen.

De volgende uit en thuis tegenstander is UltimAir Hijs Hokij Den Haag. Op vrijdag 1 oktober speelt Eaters om 20:45 uur in de Haagse Uithof, op zondag 3 oktober volgt om 19:00 uur de return op Geleens ijs.

Snackpoint Eaters geeft zo snel mogelijk informatie over de manier waarop de toegang tot de wedstrijden kan worden geregeld in verband met de richtlijnen rond Covid-19.

Reacties

Cookieinstellingen