Nieuwe fanshop Fortuna Sittard geopend op Paradijsstraat in Sittard

Directeur Fortuna Sittard Ivo Pfennings en fanshopbeheerder Marc Hoeberichs knippen samen het lint door
Foto: SGN

Zaterdag werd de nieuwe fanshop van Fortuna Sittard geopend op de Paradijsstraat in Winkelcentrum Den Tempel in Sittard.

Daarmee krijgt de club de beschikking over een nieuwe fysieke shop met een grotere oppervlakte en ruimere openingstijden die bovendien makkelijker is te bereiken door de fans. Die hoeven nu niet meer speciaal naar het stadion te gaan om merchandise van hun favoriete club aan te kunnen schaffen. Bovendien heeft de nieuwe fanshop ruimere openingstijden dan de shop in het stadion.

In oktober kondigde de club aan dat er concrete plannen waren om een fanshop te openen in de binnenstad van Sittard. Mede door vertraging in de levering van materialen liet de opening langer op zich wachten dan gepland, maar vrijdag is het dan zover.

Benieuwd naar het eindresultaat? De nieuwe shirts en ook de broeken en sokken van de nieuwe tenues zijn hier te verkrijgen. En behalve voor de sjaaltjes, petjes en wedstrijdtenues kun je er verder terecht voor bijvoorbeeld baby-rompertjes in Fortuna-stijl.

De eerste twee weken zal de fanshop op onderstaande tijden geopend zijn:

  • vrijdag 13 augustus: 10:00 tot 17:00 uur
  • zaterdag 14 augustus: 11:00 tot 15:00 uur
  • woensdag 18 augustus: 12:00 tot 18:00 uur
  • zaterdag 21 augustus: 11:00 tot 15:00 uur
  • zondag 22 augustus: 12:00 tot 17:00 uur

Daarna zijn de reguliere openingstijden van de Fortuna Sittard fanshop woensdag van 12:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op de collectieve koopzondagen (elke laatste zondag van de maand) van 12:00 tot 17:00 uur. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is de fanshop op de Paradijsstraat gesloten.

De fanshop in het stadion aan de Milaanstraat is enkel nog geopend als Fortuna Sittard een thuiswedstrijd speelt. De fanshop opent dan twee uur voor de wedstrijd en sluit een uur na het laatste fluitsignaal.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties