Kembit-Lions speelt zaterdag 18 september thuis tegen Kras/Volendam

wedstrijdmoment Kembit-Lions tegen Hurry Up
Foto: screenshot

Afgelopen zaterdag won Kembit-Lions de pittige uitwedstrijd bij Pelt. Lions pakte daarmee ook in de tweede competitiewedstrijd de volle winst.

Aanstaande zaterdag 18 september om 20:00 uur staat volgende thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is Kras/Volendam, dat uit gelijk wist te spelen tegen Visé en thuis Bevo aan de zegekar bond. Zaterdag mag een ongetwijfeld spannend duel worden verwacht.

Registratie en Corona regels

Bezoekers moeten zich (digitaal) aanmelden/registreren om de wedstrijd te kunnen bezoeken. Dit geldt voor elke wedstrijd.

Op uw registratiebewijs staat een barcode, die bij het betreden van de hal wordt gescand. Neem uw registratie/ticket mee naar de sporthal. Dat mag ook digitaal op uw mobiel.

Naast dit registratiebewijs dient u ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs/herstelbewijs/testbewijs).

Alle informatie over de huidige regels is terug te vinden op de website van Limburg Lions.

Het heeft geen zin om zonder registratiebewijs en coronatoegangsbewijs naar de hal te komen, want u krijgt dan geen toegang.

Livestream

U kunt u de wedstrijd ook online volgen via deze livestream. Via deze link kunt u de wedstrijd desgewenst ook op een later tijdstip terugkijken.

Reacties

Cookieinstellingen