BeNe-League Handbal: Kembit-Lions ontvangt vanavond Tongeren

Vanavond om 20:00 uur speelt Kembit-Lions in de Stadssporthal in Sittard tegen Tongeren.

Het wordt de tweede wedstrijd van het team van coach Christoph Jauernik sinds de hervatting van de BeNe-League in januari. Het eerste duel in januari – een uitwedstrijd tegen Bevo – werd afgelast vanwege een hoog aantal coronabesmettingen. Dat duel wordt op 17 februari ingehaald in sporthal De Heuf in Panningen. Ook de tweede wedstrijd, thuis tegen Sporting Pelt ging niet door. Deze wedstrijd wordt op dinsdag 8 maart om 20:15 uur gespeeld in de Stadssporthal van Sittard.

Vanavond moet het team van coach Jauernik de draad van goede resultaten zoals in de eerste competitiehelft weer zien op te pakken. Lions staat momenteel op de derde plek van de ranglijst, met twee punten en één gespeelde wedstrijden minder dan nummer twee Sporting Pelt. Aalsmeer bezet met een punt minder en evenveel gespeelde wedstrijden als Kembit-Lions de vierde plek van de ranglijst. De achterstand van Lions op koploper Bocholt bedraagt momenteel 6 punten. Bocholt heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld.

Het aantal toeschouwers dat de wedstrijd kan bezoeken is momenteel extra beperkt vanwege het feit dat de inschuifbare tribune niet meer mag worden gebruikt. Deze werd bij een recente veiligheidsinspectie afgekeurd.

Cookieinstellingen