Fortuna Sittard wacht moeilijke opgave in Enschede

Foto: SGN

Tegen Feyenoord zat een stunt en dus een punt er niet in. Ook vanavond, in het uitduel tegen FC Twente, mag een punt als een stunt en als belangrijke winst worden gezien.

Of het er van komt wordt zaterdagavond duidelijk. Om 18:45 uur geeft scheidsrechter Jochem Kamphuis het startsignaal voor dit voor Fortuna Sittard belangrijke duel in de strijd tegen degradatie.

FC Twente staat momenteel op de vierde plek van de ranglijst en heeft vijf punten achterstand op nummer drie Feyenoord. Het team van coach Ron Jans verloor 1 van zijn laatste 20 duels en is al 9 duels op rij ongeslagen. Op 14 augustus 2021 verloor FC Twente op bezoek in Sittard het eerste duel in de competitie van 2021-2022 met 2-1.

Fortuna Sittard is nagenoeg compleet: linksback George Cox keert terug van een blessure en ook Martin Angha, die tegen Feyenoord met fysieke klachten werd gewisseld, lijk inzetbaar. Alleen het meespelen van Dimitrios Siovas is niet zeker. De Griek werd tegen Feyenoord node gemist.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Yanick van Osch, Mickaël Tirpan, Martin Angha, Andreas Samaris, George Cox, Deroy Duarte, Zian Flemming, Tesfaldet Tekie, Tijjani Noslin, Paul Gladon en Mats Seuntjens.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen