Aantal padelbanen bij GTR Geleen verdubbeld

Foto: GTR Geleen

GTR Geleen heeft twee nieuwe padelbanen in gebruik genomen. De Geleense tennisclub heeft vanaf nu de beschikking over maar liefst vier padelbanen op het tennispark.

Daarmee heeft GTR op dit moment het grootste outdoor padelcomplex van Limburg.

Om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met tennis en/of padel biedt GTR de ‘Zomer Challenge’ aan. Dit is een compact lidmaatschapspakket van drie maanden om in de zomermaanden kennis te maken met tennis en/of padel. Je kunt onbeperkt tennissen of padellen en krijgt tevens vier padel- of tennislessen van een professionele trainer cadeau. Interesse? Kijk op www.gtr-tennis.nl voor meer informatie.

Wat is padel?

Padel is een combinatie van tennis en squash. Je speelt het twee tegen twee op een baan met vier glazen wanden. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van deze wanden. De padelsport is de snelst groeiende racketsport ter wereld. Ook in Nederland groeit de sport razendsnel.

Voor wie?

De GTR Zomerchallenge is ideaal voor sporters die een zomerstop hebben van een sport en die tijdens deze periode op zoek zijn naar een buitensport, zoals tennis of padel of voor sporters die een binnensport beoefenen. Op deze manier kan iedereen kennismaken met tennis en/of padel én in het zomerseizoen lekker buiten sporten.· De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de jeugd. Denk aan kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis en/of padel iets voor hen is. Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met meerdere personen deel te nemen aan de Zomer Challenge.

Wat kost het?

De kosten bedragen € 75,00 per persoon. Hiervoor heb je onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van GTR en krijg je bovendien 4 lessen aangeboden. Je kunt kiezen voor 4 tennislessen, of voor 4 padellessen, of voor 2 padellessen en 2 tennislessen. Dit moet je bij de start van de zomer challenge aangeven. Heb je nog geen tennis- of padelracket en wil je dit nog niet meteen aanschaffen, dan kun je voor € 2,50 per keer een racket met ballen huren bij GTR in de kantine.

Wanneer is het?

De zomer challenge begint op 1 juni en eindigt op 31 augustus. Als je het echt heel leuk vindt, kun je daarna je lidmaatschap verlengen. Daar krijg je in de loop van augustus een aanbieding voor.

Hoe schrijf je in?

Aanmelden voor de zomer challenge kun je door het aanmeldformulier op de website van GTR in te vullen. Kies bij het veld ‘lidmaatschap’ voor zomerlidmaatschap 2022. De ledenadministratie zal dan alles voor je in orde maken en je krijgt automatisch bericht.

nieuwe padelbanen

Reacties

Cookieinstellingen