Medische staf Fortuna Sittard is compleet

<em>Jeroen Dieteren, Marcel Tenney en Kelly Simons</em>
Jeroen Dieteren, Marcel Tenney en Kelly Simons
Foto: Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft de medische staf voor het komende seizoen rond. Marcel Tenney en Kelly Simons worden toegevoegd aan het team.

Jeroen Dieteren en Kasper Bongaerts blijven ook komend seizoen voor de club behouden, maar Martijn Smeets maakt de overstap naar KRC Genk.

Marcel Tenney zal komend seizoen aansluiten bij de hoofdmacht van Fortuna Sittard. De fysiotherapeut zit sinds 1998 in het vak en heeft zodoende ruime ervaring op het gebied van revalidatie en behandeling. Ook is hij al jarenlang actief in de amateursport. Hier heeft Marcel van jeugd tot volwassenen verschillende teams getraind en gecoacht. Een mooie bagage om mee te nemen naar het voetbalveld.

Kelly Simons bekommert zich komend seizoen over de speelsters van Fortuna Vrouwen. De 26-jarige Heerlense was zelf jaren actief in het vrouwenvoetbal, bij Borussia Mönchengladbach en KRC Genk. In 2020 zette Simons een punt achter haar actieve carrière en ging de focus volledige op een maatschappelijke carrière als fysiotherapeut.

Dieteren, hoofd medische zaken: “Het team voor komend seizoen staat. Kasper zal de spelers komend seizoen weer op fysiek vlak begeleiden, terwijl we met Marcel en Kelly twee fysiotherapeuten binnenhalen die voornamelijk op het veld actief zullen zijn. We zijn als team klaar voor het nieuwe seizoen!”

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen