Paul Gladon tekent bij voor twee seizoenen bij Fortuna Sittard

Foto: © Fortuna Sittard

Paul Gladon en Fortuna Sittard gaan nog twee seizoenen met elkaar verder, zo maakt de club bekend op zijn website.

De spits sloot in februari aan bij de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee, nadat hij een contract tot het einde van het seizoen tekende. De nieuwe verbintenis houdt de 30-jarige Hoofddorper tot medio 2024 in Sittard.

De spits is tevreden dat het verblijf in Sittard definitief is verlengd: “Ik ben blij dat ik hier een half jaar later opnieuw sta, want wij hebben het enorm naar onze zin in Limburg. Ik ben meteen goed opgevangen en het voelt enorm familiair, ik voel me ook enorm gewaardeerd door de fans. Daar blijf ik ook de komende jaren graag deel van uitmaken.”

Het aanblijven van Gladon betekent een extra optie voor in de punt van de aanval. “Paul heeft in een korte periode bewezen van toegevoegde waarde te zijn voor Fortuna Sittard,” aldus technisch manager Sjoerd Ars. “Dat we graag met hem verder willen heeft hij zelf afgedwongen door altijd 100 procent te geven, zowel op de trainingen als tijdens wedstrijden.”

Gladon kwam tot elf wedstrijden in het shirt van Fortuna Sittard. Hij leverde met drie treffers en twee assists een belangrijke bijdrage aan de handhaving van het Eredivisieschap. Eerder droeg de spits het shirt van Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, Heracles Almelo, Wolverhampton, Sint-Truiden, FC Groningen, Willem II en FC Emmen.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen