Fortuna Sittard wint met 6-2 van VVV Venlo

<em>Burak Yilmaz verricht de aftrap</em>
Burak Yilmaz verricht de aftrap

Fortuna Sittard heeft vanmiddag tijdens de fandag van de club een oefenwedstrijd gespeeld tegen VVV-Venlo.

Tegen de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie werd eenvoudig een 6-2 overwinning geboekt tijdens 120 minuten voetbal. Er werd een volledige wedstrijd afgewerkt, gevolgd door 30 minuten extra tijd, waarin ook de reservespelers aan bod kwamen.

De doelpunten aan Fortunazijde werden gescoord door Paul Gladon (19’), Tijjani Noslin (47’), Rodrigo Guth (50’), Mats Seuntjens (60’, penalty), Arianit Ferati (89’en 90’). De treffers van VVV werden gescoord door Sven Braken (67’) en Ozcan Yasar (94’).

Bij Fortuna Sittard speelden Burak Yilmaz en Dogan Erdogan alleen de eerste helft mee. Mickaël Tirpan ontbrak vanwege een disciplinaire straf. Ook Dimitrios Siovas stond vandaag niet op het wedstrijdformulier.

Fortuna Sittard begon met de volgende elf basisspelers aan het duel: Yanick van Osch, George Cox, Deroy Duarte, Iñigo Córdoba, Mats Seuntjens (C), Paul Gladon, Ivo Pinto, Rodrigo Guth, Burak Yilmaz, Dogan Erdogan en Bryant Nieling.

Yilmaz, Erdogan en Córdoba werden in de rust vervangen door Tijjani Noslin, Vasileios Sourlis en Arianit Ferati. Ivo Pinto werd na een uur spelen vervangen door Rémy Vita. Na 2x 45 minuten stond er een 5-1 stand op het scorebord. In het extra half uur zorgden de reserves van beide teams voor de 6-2 eindstand.