Fortuna Sittard ‘met twaalf man’ tegen Ajax

Foto: SGN

Vanmiddag om 16:30 uur geeft scheidsrechter Serdar Gözübüyük het startsignaal voor de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Ajax.

Dat gebeurt in een uitverkocht stadion aan de Milaanstraat in Sittard. Of uitverkocht ook ‘bomvol’ betekent valt te bezien, want er zijn nog een hoop fans met vakantie. Maar dat de thuisclub op steun van de twaalfde man kan rekenen zal duidelijk zijn.

Wedstrijden tegen Ajax worden doorgaans op voorhand als verliespartij geoormerkt, maar kans op een verrassend resultaat is er natuurlijk altijd. En dit jaar misschien wel meer dan in andere jaren. Fortuna Sittard heeft zich tot nu toe al behoorlijk weten te versterken, al is het onwaarschijnlijk dat de belangrijkste aanwinsten in de basis zullen starten. Sommige spelers zijn pas sinds een week in training en nog niet volledig wedstrijdfit.

Fortuna Sittard begint morgen mogelijk in de volgende opstelling aan het duel: Yanick van Osch, Mickaël Tirpan, Rodrigo Guth, Dimitrios Siovas, Ivo Pinto, George Cox, Deroy Duarte, Arianit Ferati, Mats Seuntjens, Paul Gladon en Tijjani Noslin.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen