Mickaël Tirpan per direct weg bij Fortuna Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Mickaël Tirpan en Fortuna Sittard nemen per direct afscheid van elkaar. De verdediger keert terug naar zijn oude club Kasimpasa dat uitkomt in de Süper Lig in Turkije.

Dat Tirpan na het sluiten van de Nederlandse transfermarkt nog kon vertrekken ligt aan het feit dat de Turkse transfermarkt momenteel nog geopend is, zo maakte Fortuna Sittard vandaag bekend op de clubwebsite.

In januari 2021 stapte Tirpan op huurbasis over van Kasimpasa naar Fortuna Sittard. In augustus vorig jaar tekende hij een meerjarig contract. Het contract van Tirpan liep in Sittard nog twee seizoenen door, maar is per direct ontbonden.

Enkele weken geleden kreeg Tirpan een boete en werd hij geschorst na een fikse aanvaring met de technische staf. Na een goed gesprek kon hij weer verder in de selectie. Daags na de met 3-4 verloren wedstrijd tegen FC Utrecht, waarin Tirpan volgens scheidsrechter Lindhout in het strafschopgebied een overtreding beging op een speler van FC Utrecht en daarvoor werd bestraft met een penalty, was Tirpan niet aanwezig bij de maandagochtendtraining.

Gisteren maakte Tirpan zijn vertrek overigens zelf al bekend op zijn Instagrampagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mickaël Tirpan (@mickaeltirpan23)

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen