Fortuna Vrouwen wint derde wedstrijd op rij

Fortuna Vrouwen heeft vanmiddag in het stadion aan de Milaanstraat in Sittard een fraaie 3-0 overwinning geboekt op de vrouwen van ADO Den Haag.

Charlotte Hulst was de absolute matchwinnaar. Zij tekende in de eerste helft voor de 1-0 (33’)  uit een assist van Tessa Wullaert. In de tweede helft tekende ze vervolgens op aangeven van Féli Delacauw voor de 2-0 (52’) en op aangeven van Hanna Huizenga scoorde ze in de 84e minuut ook de 3-0.

Opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Moïsa van Koot (77’ Hildur Antonsdóttir), Samantha van Diemen, Anna Knol, Dana Foederer, Alieke Tuin, Charlotte Hulst, Amber van Heeswijk, Jarne Teulings (77’ Hanna Huizenga), Tessa Wullaert, Feli Delacauw.

Fortuna Vrouwen staat momenteel op de vierde plek van de ranglijst van de Azerion Eredivisie Vrouwen met een wedstrijd meer gespeeld en drie punten minder dan Ajax, FC Twente en Feyenoord, die tot nu toe alle drie ongeslagen zijn 12 punten hebben.