Membership-campagne Fortuna voor tweede seizoenshelft

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De winterstop in het betaald voetbal is wegens het WK voetbal een maand eerder dan gewoonlijk begonnen.

Daardoor heeft het team van coach Velázquez alle gelegenheid zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Fortuna Sittard sloot de eerste competitiehelft af met een overwinning op FC Groningen, die werd afgedwongen tijdens een spectaculaire slotfase.

In de eerste seizoenshelft speelde Fortuna Sittard zeven thuiswedstrijden. Dat betekent dat er in de tweede seizoenshelft nog tien thuiswedstrijden zullen worden gespeeld. De eerste twee duels in 2023 zijn thuiswedstrijden: op vrijdag 7 januari is Go Ahead Eagles te gast in Sittard en op zondag 15 januari komt PSV op bezoek. Van de toppers moet ook Feyenoord nog op bezoek komen in het stadion aan de Milaanstraat (weekend 26 februari, exacte speeldag nog niet bekend).

Membershipactie biedt 50 procent korting

Ondanks dat er in de tweede seizoenshelft meer thuiswedstrijden zijn dan in de eerste competitiehelft, heeft de club besloten de memberships aan te bieden met 50 procent korting ten opzichte van de originele prijs. Dit omdat de vaste memberships al een half seizoen hebben kunnen genieten van diverse (financiële) voordelen en omdat de club graag voor een vol stadion wil gaan. Want de steun van een zo sterk mogelijke twaalfde man blijft natuurlijk ook in de tweede seizoenshelft onverminderd nodig.

De korting geldt niet voor een membership voor de jongste supporter (0-12 jaar), want zij profiteren al van een scherp tarief van slechts €19,68. Om ook deze jongste generatie supporters tegemoet te komen ontvangen zij een gratis lidmaatschap van 6 maanden van kidsclub de Fortuniors. Voor de Fernando Ricksen Side komen geen memberships in de verkoop, omdat alle beschikbare jaarkaarten voor die tribune al in de zomer waren uitverkocht.

Voordelen Fortuna Membership: gratis toegang tot de resterende tien thuiswedstrijden; gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Fortuna Vrouwen; membership 0 t/m 12 jaar ontvangt een gratis lidmaatschap van 6 maanden voor de Fortuniors; structureel 5% korting op aankopen in de cateringpunten; structureel 10% korting op aankopen in de fysieke fanshop(s); met een membership doe je mee aan de december adventskalender met talloze mooie prijzen en kortingen; wie het membership vóór zondag 20 november 12.00 uur aanschaft kan tevens deelnemen aan de WK-pool van Betcity en Fortuna, waarbij je kans maakt op prachtige prijzen.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen