Kembit-Lions boekt uitzege tegen Sporting Pelt

Kembit-Lions heeft vanavond in het Belgische Neerpelt een overwinning geboekt op directe concurrent Sporting Pelt.

Na een eerste helft waarin beide ploegen gelijk opgingen was de stand bij rust 18-19 in het voordeel van Lions. Na rust liep Lions uit naar een marge van maximaal 4 doelpunten, maar Sporting Pelt wist zich met nog 7 minuten op de klok terug te knokken naar 30-31. In een zinderende slotfase bleef Lions overeind. Eindstand 33-35.

Door deze overwinning wisselen Lions en Sporting Pelt stuivertje op de rangelijst. Lions staat nu tweede, met drie punten achterstand op Achilles Bocholt, dat vanavond nipt won van Volendam.

Volgende week zaterdag speelt Kembit-Lions om 20:00 uur thuis in de Stadssporthal tegen Red Rag Tachos.