Fortuna Sittard verliest oefenduel/finale van FC Livingston

Fortuna Sittard heeft vandaag tijdens het trainingskamp in Turkije de finale van het minitoernooi om de Titanic Cup verloren.

Tegenstander was FC Livingston. De Schotten gooiden de beuk erin en waren met 3-0 te sterk. Fortuna Sittard kwam al in de 7e minuut op achterstand door een doelpunt van Andrew Shinnie, na knullig balverlies in de Fortuna-defensie. In de tweede helft bouwden de Schotten de voorsprong uit naar 3-0 via doelpunten van James Penrice (73′) en een proefspeler (83′ naam onbekend).

Opstelling Fortuna Sittard: Yanick van Osch, Ivo Pinto, Rodrigo Guth (46′ Stipe Radić), Ximo Navarro, George Cox, Rémy Vita, Arianit Ferati (46′ Doğan Erdoğan), Tijjani Noslin (46′ Úmaro Embaló), Paul Gladan, Burak Yilmaz en Iñigo Córdoba.