Fortuna Vrouwen wint oefenduel tegen MSV Duisburg

Fortuna Vrouwen speelde vrijdagmiddag ter voorbereiding op de tweede competitiehelft een oefenwedstrijd tegen MSV Duisburg.

De wedstrijd zou oorspronkelijk worden gespeeld op het terrein van Eindse Boys in Nederweert, maar werd vanwege de slechte veldomstandigheden door de aanhoudende regen verplaatst naar Roermond.

Bij rust was de stand 1-1. Alieke Tuin bezorgde Fortuna in de 17e minuut de 1-0 voorsprong, maar amper tien minuten later trok Denesik de stand gelijk. Diede Lemey stopte in eerste instantie een afstandsschot van Günster, waarop Denesik de rebound benutte. Diep in de tweede helft (81e minuut) scoorde invalster Anna Huizenga de winnende treffer.

Fortuna Vrouwen begon het duel in de volgende opstelling: Diede Lemey, Samantha van Diemen, Anna Knol, Dana Foederer, Alieke Tuin, Charlotte Hulst, Amber van Heeswijk, Jarne Teulings, Isabelle Iliano, Tessa Wullaert en Feli Delacauw.