Fortuna Vrouwen speelt thuis tegen PSV

Foto: © Fortuna Sittard

Fortuna Vrouwen speelt vanmiddag om 12:15 uur de thuiswedstrijd tegen PSV, dat voor het eerst op bezoek komt in Sittard.

Het vrouwenelftal van de Eindhovense topclub bezet op dit moment een zesde plek op de ranglijst van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De Eindhovenaren haalden zestien punten uit twaalf wedstrijden. De uitwedstrijd tegen PSV werd eerder dit seizoen met 0-2 gewonnen. Fortuna Vrouwen staat op de derde plek met 26 punten uit 13 duels.

De equipe van coach Roger Reijners zal na de teleurstellende 2-2 in eigen huis afgelopen dinsdag tegen PEC Zwolle er alles aan willen doen om de drie punten deze keer wel allemaal in Sittard te houden.

Verwachte opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Samantha van Diemen, Anna Knol, Dana Foederer, Alieke Tuin, Charlotte Hulst, Amber van Heeswijk, Isabelle Iliano, Jarne Teulings, Tessa Wullaert en Feli Delacauw.

De wedstrijd is zondagmiddag – dan trekt ook de Kinderoptocht door het centrum van Sittard – voor iedereen gratis te bezoeken. Alle supporters kunnen plaatsnemen op de Oost-tribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is vandaag niet nodig.

Cookieinstellingen