Fortuna en BetCity continueren actie stadionhoeken

Zian Flemming, Mark van Bommel, John Linford, zomaar wat Fortunezen die sinds dit seizoen een prominente plek hebben in het Fortunastadion.

In samenwerking met hoofdsponsor BetCity werden de vier zijkanten van twee hoeken van de tribune tegenover de hoofdtribune voorzien van een doek met daarop verschillende (oud)spelers, ieder met z’n eigen verhaal. Een prachtige toevoeging voor de uitstraling van het stadion van Fortuna Sittard!

Na dit succes is door beide partijen besloten om ook de zijkanten van de hoeken van de hoofdtribune te voorzien van een uniek design. Dit keer gaat het om een drietal zijdes, aangezien het uitvak niet zal worden meegenomen. Net als aan het begin van het seizoen is de stem van de fan hierin leidend en daarom vraagt de club de hulp van de supporters.

Welke clubiconen ontbreken nog?

Op dit moment schitteren al vijftien Fortunezen in de hoeken van het stadion en is één zijde gevuld met klassieke sfeerfoto’s. Met de komst van de nieuwe doeken is er dus ruimte voor nog meer clubgeschiedenis! De volgende oud-spelers zijn al terug te vinden in de huidige designs: Ruud Hesp, Kevin Hofland, Ronald Hamming, Mark van Bommel, Fernando Ricksen, Faas Wilkes, John Linford, Willy Dullens, Rene Maessen, Jan Notermans, Stefan Askovski, Mats Seuntjens, Roel Jansen, Perr Schuurs en Zian Flemming.

Toch ontbreken er nog publiekslievelingen en/of personen die een belangrijke plek hebben vervuld in de geschiedenis van de club. Op de website van Fortuna Sittard kunnen supporters aangeven wie zij nog graag op een van de drie ‘hoekdoeken’ willen terugzien. Het invullen van het formulier is mogelijk tot 12:00 uur vrijdagmiddag 17 februari.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen