Fortuna Vrouwen vijzelt doelsaldo op tegen Telstar

Fortuna Vrouwen speelde vanavond in het Buko-stadion in Velsen-Noord uit tegen de vrouwen van Telstar.

Door een doelpunt van Jarne Teulings (16′) en twee van Tessa Wullaert (36′ en 40′) ging Fortuna met drie doelpunten voorsprong aan de thee. Na rust maakte Wullaert haar hattrick compleet (51′) en tilde María Catharina Ólafsdóttir Gros de stand naar 0-5 (54′). Maar daarmee was de doelpuntenhonger van de formatie van coach Roger Reijners en in het bijzonder die van Tessa Wullaert nog niet gestild. De Belgische aanvalster tilde haar doelpuntenproductie van de avond door scores in de 80e en direct daarna in de 81e minuut naar 5 en bracht daarmee de 0-7 op het scorebord. Door een eretreffer voor Telstar door van Drost werd de eindstand bepaald op 1-7.

Fortuna Vrouwen trad aan in de vertrouwde opstelling met Diede Lemey, Moïsa van Koot (80′ Juli Wattilete), Samantha van Diemen, Anna Knol, Hildur Antonsdóttir, Dana Foederer (63′ Féli Delacauw), María Catharina Ólafsdóttir Gros (63′ Charlotte Hulst), Alieke Tuin (63′ Isabelle Iliano), Amber van Heeswijk (80′ Hanna Huizenga), Jarne Teulings en Tessa Wullaert.

Op zaterdag 22 april speelt Fortuna Vrouwen om 19:00 uur de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Ajax.