Kembit-Lions wint thuis van KRAS/Volendam

De handballers van Kembit-Lions namen het vandaag in de Sittardse Stadssporthal op tegen KRAS/Volendam.

Het team van coach Christoph Jauernik wist deze spannende wedstrijd in de HandbalNL-competitie – de derde voor Lions – te winnen. Na een gelijkopgaande eerste helft was de stand bij rust 15-14 in het voordeel van Lions. In de tweede helft wist Lions de voorsprong uit te bouwen naar vier doelpunten voorsprong, maar Volendam wist de kloof te dichten tot één doelpunt. Na de volle speeltijd en een spannende slotfase stond er een 36-33 eindstand op het scorebord.

Over vijf dagen treffen beide ploegen elkaar weer. Ditmaal wordt de wedstrijd gespeeld in Volendam en betreft het de halve finale in de strijd om de Nederlandse handbalbeker. Vervolgens staan er nog uitwedstrijden op het programma tegen GreenPark/Aalsmeer en Herpertz/Bevo HC uit Panningen. De eerstkomende thuiswedstrijd is op 22 april. Dan is Red-Rag/Tachos de tegenstander.