Girls Only Talentendagen bij VV FSG

Foto: CC0 via Pixabay

Vrouwenvoetbal Fortuna Sittard Geleen (VV FSG) houdt op dinsdag 2 en woensdag 3 mei talentendagen voor jongen voetbalsters.

Ben jij dt uitgesproken voetbaltalent? En ben je vast van plan om in de voetsporen te treden van jouw favoriete speelster. Heb je de droom en ambitie om misschien wel een Oranje Leeuwin te worden?

Meld je dan aan voor de talentendagen van VV FSG. De talentendagen worden van 10:30 tot 12:30 uur gehouden op de velden van VV Sanderbout aan de Bloemenweg in Sittard. Stuur snel een mail naar [email protected] en vermeld daarin je voor- en achternaam, geboortedatum en woonplaats en of je op een of beide dagen kunt. Heb je wel interesse, maar kun je dinsdag en/of woensdag niet, meld je dan toch aan, zodat VV FSG je kan uitnodigen voor een proef- of kennismakingstraining.

VV FSG is een beoogd partnervereniging van Fortuna Sittard vrouwenvoetbal en een samenwerkingspartner van de topsporttalentscholen in Sittard. VV FSG heeft de status van een erkend leerbedrijf, waarbij vooral studenten van het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) ruimte krijgen om in een prestatieve sportomgeving hun kennis en expertise te ontwikkelen.

Cookieinstellingen