Kembit-Lions wint uit van JD Techniek/Hurry Up

Kembit-Lions heeft vanavond in Zwartemeer de wedstrijd in de HandbalNL League tegen JD Techniek/Hurry Up nipt gewonnen.

Lions begon sterk aan de wedstrijd, maar Hurry Up wist de schade te repareren en stond bij rust op gelijke hoogte met Lions: 18-18.

In de tweede helft liep Lions aanvankelijk uit naar een marge van 5 doelpunten, maar opnieuw knokte Hurry Up zich terug. De Drentse opmars stokte wat Lions betreft net op tijd. De terugreis naar Sittard kon worden aanvaard met een nipte 32-33 overwinning. Daarmee blijft Lions deze gehele HandbalNL competitie ook na 8 wedstrijden zonder puntenverlies.

Volgende week zaterdag 13 mei om 19:00 uur speelt Lions opnieuw een uitwedstrijd. Dan is Volendam de tegenstander. Op 20 mei om 20:00 uur staat met de thuiswedstrijd tegen GreenPark/Aalsmeer de laatste wedstrijd in de HandbalNL competitie op het programma. De best-of-three finale-serie wordt gespeeld op zondag 4 en 11 juni en een eventueel benodigde beslissingswedstrijd op zondag 18 juni