Extra activiteiten bij Fortuna Sittard rond laatste wedstrijd van het seizoen

Foto: SGN

Fortuna speelt morgen de laatste wedstrijd van dit Eredivisie-seizoen thuis tegen N.E.C. Nijmegen.

Daarmee komt er een eind aan een ronduit merkwaardig voetbalseizoen. De club organiseert rondom deze seizoensafsluiter een aantal festiviteiten voor de bezoekers.

Allereerst is er het bekende Pre-hour, waar bezoekers tegen gereduceerde prijzen drankjes kunnen bestellen. Ditmaal vindt deze activiteit niet in de grachten, maar in het supportershome plaats. Aanvang 12:00 uur, sluiting 13:00 uur.

Naast de gebruikelijk rustactiviteit, waarin ditmaal partnerclub SVM strafschoppen gaar nemen, is er tegen N.E.C. Nijmegen ook een optreden tijdens de theepauze. Fortuna-supporter Arno Lemaire zal het Gael Greun opvoeren.

Na het laatste fluitsignaal volgt het afscheid van een aantal spelers, waarvan nu al officieel bekend is dat zij komend seizoen niet zullen terugkeren in het shirt van Fortuna Sittard: George Cox, Roel Janssen, Yanick van Osch, Thomas Buitink en Gianmarco Cangiano. Ximo Navarro en Kristijan Bistrović zijn niet aanwezig tijdens het afscheid omdat zij momenteel in eigen land herstellen van blessures.

Na het spelersafscheid is het aan Frans Theunisz en Big Benny om voor Limburgse meezingers te zorgen. Het programma is om 17:15 uur afgelopen.

Vanaf het einde van de wedstrijd start een cateringactie, waarbij de cateringpunten openblijven zolang de voorraad strekt, maar niet later dan 17:15 uur. Betalen door middel van contactloos pinnen en de betaalkaart.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen