Fortuna Sittard sluit seizoen af met gelijkspel

De laatste wedstrijd van Fortuna Sittard in dit seizoen in de Eredivisie zit erop. Vanmiddag werd in Sittard in extremis met 1-1 gelijkgespeeld tegen N.E.C. Nijmegen.

In een gelijk opgaand duel bleef de eerste helft doelpuntloos. N.E.C. kwam in de 65e minuut uit een door Dimato benutte strafschop op voorsprong. Het duurde tot de vierde minuut van de extra tijd tot Paul Gladon, eveneens uit een strafschop, de gelijkmaker binnenschoot.

Fortuna Sittard sluit het seizoen daarmee af met 36 punten op de dertiende plek van de ranglijst.

Opstelling Fortuna Sittard: Ivor Pandur, Ivo Pinto, Rodrigo Guth, Dimitrios Siovas, Rémy Vita, Dogan Erdogan, Arianit Ferati (69’ Roel Janssen), Tijjani Noslin, Iñigo Córdoba, Úmaro Embaló (69’ Tunahan Tasci) en Paul Gladon.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Die trok geel voor Úmaro Embaló van Fortuna Sittard.