Fortuna Sittard start eind juni met voorbereiding op nieuwe seizoen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het Eredivisieseizoen 2022-2023 kwam voor Fortuna Sittard op Eerste Pinksterdag ten einde met een 1-1 gelijkspel tegen N.E.C. Nijmegen.

Komend seizoen keren Ximo Navarro, Kristijan Bistrovic, Roel Janssen, George Cox, Roel Janssen, Yanick van Osch, Thomas Buitink en Gianmarco Cangiano niet terug bij Fortuna Sittard. Naar verwachting geldt hetzelfde voor Burak Yilmaz.

Eind juni begint de selectie aan de voorbereiding op het zesde opeenvolgende seizoen in de Eredivisie. Op de clubwebsite staan al oefenwedstrijden ingepland voor 1, 8, 15 en 22 juli, maar namen van beoogde tegenstanders en speellocaties ontbreken nog.

Vandaag begon de verkoop van membershipkaarten voor het komende seizoen. Wie al in het bezit is van een Fortuna Membership kan dit vanaf nu verlengen en blijft zo verzekerd van de vertrouwde plek(ken) op de tribune. De verlengperiode voor het seizoen 2023/2024 loopt tot en met maandag 12 juni. Op dinsdag 13 juni zullen alle niet-verlengde stoelen worden vrijgegeven. De club ziet zich vanwege de stevige inflatie overigens genoodzaakt om de tarieven voor de membershipkaarten licht te verhogen.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen