Kembit-Lions start nieuwe seizoen met gelijkspel

Net als vorig seizoen is Kembit-Lions de nieuwe competitie in de BeNe-League Handbal gestart met een gelijkspel tegen een Belgische tegenstander.

Vorig jaar hield Sporting Pelt Kembit-Lions in eigen huis op 33-33, dit jaar knokte Lions zich naar een 30-30 gelijkspel tegen Hubo Handbal uit Tongeren. Het was een spannend en gelijk opgaand duel.

Langere tijd in de eerste helft stonden de gasten uit Tongeren langere tijd op voorsprong, maar Lions wist de achterstand nog voor rust om te buigen in een 16-15 ruststand. Na rust ging de score van beide kanten gelijk op om uiteindelijk op 30-30 uit te komen.

Volgende week zaterdag speelt Kembit-Lions uit tegen provinciegenoot Bevo. Op 16 september staat vervolgens de thuiswedstrijd tegen Filou Handbalclub Izegem op het programma.