Kembit-Lions na winst in Visé aan kop ranglijst

Kembit-Lions heeft vanavond in Visé goede zaken gedaan tegen de inmiddels voormalige koploper in de BeNeLeague Handbal.

Het team van coach Fred Michielsen wist het altijd lastig te bespelen HC Visé BM ditmaal overtuigend te verslaan.

Lange tijd ging de thuisploeg aan de leiding. Bij rust was de stand 14-12 in het voordeel van Visé, dat na rust uitliep naar 17-13. Vervolgens kwam Lions op karakter terug in de wedstrijd. Na ruim 10 minuten in de tweede helft werd de gelijkmaker gescoord, waarna Lions op de ingeslagen weg verder ging om uiteindelijk met een verdiende 23-31 overwinning op zak de thuisreis te aanvaarden.

Lions voert nu als enige nog ongeslagen team de ranglijst van de BeNeLeague aan met 1 punt voorsprong op Visé.