FC Twente met 3-1 te sterk voor Fortuna Vrouwen

05 nov 2023, 14:15 Sport
actiefoto fortuna vrouwen
Fortuna Vrouwen heeft vanmiddag in Enschede de tweede nederlaag van dit seizoen geleden.
Het team van coach Roger Reijnders verloor het duel met 3-1. Bij rust was de stand 2-0 voor FC Twente. Na rust ging Fortuna op jacht naar de aansluitingstreffer. De ploeg wist regelmatig druk te zetten maar kwam pas tot scoren nadat FC Twente in de 61e minuut op 3-0 was gekomen. Tessa Wullaert scoorde een minuut later de 3-1. In de resterende tijd was Twente nog een aantal keren dicht bij een vierde treffer, maar die bleef, ook in de 3 minuten extra tijd uit. Tessa Wullaert was in de 89ste minuut dicht bij de 3-2, maar een knappe redding van de Twente-doelvrouw voorkwam het tweede doelpunt van de Belgische international.
Opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Mirthe Moorrees, Samantha van Diemen, Anna Knol, Hildur Antonsdóttir, Dana Foederer, María Ólofsdóttir Grós, Alieke Tuin, Charlotte Hulst (68' Jarne Teulings), Chandra Davidson en Tessa Wullaert.