Fortuna Vrouwen verslaat sc Heerenveen met 4-0

Foto: © Fortuna Sittard

Na twee nederlagen (Ajax en FC Twente) en een gelijkspel (Ado Den Haag) heeft Fortuna Vrouwen vanavond thuis gewonnen van SC Heerenveen.

Fortuna Vrouwen was van meet af aan de bovenliggende partij. Toch duurde het een half uur voordat het overwicht op het scorebord kon worden uitgedrukt. Hildur Antonsdóttir (30′) opende de score voor de thuisploeg. Twee minuten na de thee verdubbelde Feli Delacauw (’47) de voorsprong, Tessa Wullaert werkte in de 56e minuut de 3-0 tegen de touwen. In de 86e minuut bepaalde Jarne Teulings de eindstand op 4-0.

Opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Myrthe Moorrees, Samantha van Diemen, Anna Knol, Hildur Antonsdóttir (71′ Dana Foederer), Maria Ólofsdóttir Grós, Alieke Tuin (71′ Hanna Huizenga), Cahrlotte Hulst, Amber van Heeswijk, Tessa Wullaert en Feli Delacauw (60′ Jarne Teulings).

Volgende week vrijdag speelt Fortuna Vrouwen opnieuw een thuiswedstrijd in het stadion aan de Milaanstraat in Sittard. Dan is Telstar de tegenstander. De wedstrijd begint om 19:30 uur.

Cookieinstellingen