Finale om BeNe-Leage Cup IJshockey in Geleen

Foto: © Freep!k

De finale om de BeNe-League Cup IJshockey tussen Snackpoint Eaters Limburg en Unis Flyers Heerenveen wordt gespeeld in Geleen.

Op basis van de klassering geldt het duel als een thuiswedstrijd voor Heerenveen. Plaats van handeling van finale wordt evenwel de ijshal van Laco Glanerbrook.

De wedstrijd wordt gespeeld onder auspiciën van de BeNe-League. Die draagt dan ook zorg voor de organisatie en de kaartverkoop. Seizoenskaarten zijn dan ook niet geldig, iedereen die de wedstrijd in Glanerbrook wil bijwonen zal een kaartje moeten kopen.

Clubvoorzitter Ron Lahay is bijzonder gelukkig met het halen van de finale en de plek waar die wordt gespeeld. “De club snakt al jaren naar succes voor de prijzenkast,” zegt hij, “niet alleen spelers, begeleiders en fans maar ook vrijwilligers, sponsoren en bestuur. Dit is een bewijs dat we op de goede weg zijn qua clubbeleid. Let wel: we hebben nog NIETS maar wel voor het eerst sinds het seizoen 2016/2017 uitzicht op IETS. En als dit op eigen ijs zou gebeuren, zou dat een groot pluspunt zijn.”

De finale vindt plaats op woensdag 3 januari 2024 en begint om 20:30 uur.

Cookieinstellingen