Kembit-Lions verliest laatste wedstrijd van 2023

Kembit-Lions heeft vanavond in de Stadssporthal in Sittard de tweede opeenvolgende thuisnederlaag van het seizoen geleden.

Tegenstander was de huidige koploper van de BeNe-League Handbal, HC Visé BM. Kembit-Lions leidde bij rust met 12-8 en maar kreeg in de tweede helft te maken met een haperende doelpuntenmachine. Van een 17-13 voorsprong voor Lions ging het naar een 20-24 achterstand, waarna Lions de marge in de slotminuten tot twee doelpunten wist te verkleinen om op 22-24 te blijven steken.

Door deze nederlaag staat Lions nu op de derde plek van de ranglijst met 5 punten achterstand op Visé en 4 punten achter Bocholt. Kras/Volendam staat op de vierde plek, met evenveel punten als Lions, maar met een slechter doelsaldo.

De competitie in de BeNe-League wordt op 3 februari 2024 hervat. Kembit-Lions speelt dat uit tegen Handbal Houten.