Fortuna Vrouwen verliest ook thuis van AZ

Fortuna Vrouwen is er vanmiddag in eigen stadion opnieuw niet in geslaagd om een overwinning te boeken.

Het team van coach Roger Reijners verloor opnieuw van AZ, dat ook in de uitwedstrijd te sterk was.

In de eerste helft waren er voor beide ploegen kansen om de score te openen. In de 35e minuut leek Alieke Tuin vanuit een vrije trap de score voor Fortuna te openen, maar het doelpunt werd afgekeurd. De vrouwen gingen met een 0-0 stand aan de thee. Spaan bracht AZ in de 76e minuut op voorsprong. De gelijkmaker bleef uit.

Opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Anna Knol, Hildur Antonsdóttir, María Ólafsdóttir Grós, Alieke Tuin, Hanna Huizenga, Charlotte Hulst, Jarne Teulings, Lára Pederrsen, Tessa Wullaert en Feli Delacauw.