Fortuna Vrouwen en FC Utrecht spelen gelijk

Fortuna Vrouwen en de vrouwen van FC Utrecht hebben vanmiddag in het stadion van Fortuna Sittard de punten gedeeld.

De vrouwen van FC Utrecht begonnen voortvarend aan de wedstrijd: vanaf de aftrap was het meteen raak: 0-1 in de eerste minuut.

Fortuna Vrouwen had vervolgens een kwartier nodig om de stand gelijk te trekken: Tessa Wullaert kwam vrij voor de goalie van FC Utrecht en scoorde haar 20e treffer van het seizoen. In de laatste minuut van de eerste helft kwam Fortuna op voorsprong door – opnieuw – Tessa Wullaert. Ze werd op maat bediend met een voorzet van Alieke Tuin.

FC Utrecht scoorde in de 69e minuut van de tweede helft de gelijkmaker. In de 2-2 stand kwam in het verdere verloop van de tweede helft geen verandering meer.

Na een overtuigende zege tegen Telstart morsen de Fortuna Vrouwen vandaag tegen FC Utrecht opnieuw punten.

Verwachte opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Moïsa van Koot (46′ Myrthe Moorrees), Anna Knol, Hildur Antonsóttir, María Ólofsdóttir Grós (46 Féli Delacauw), Alieke Tuin, Hanna Huizenga, Charlotte Hulst, Jarne Teulings (46′ Amber Heeswijk), Lára Pedersen, Tessa Wullaert.