Limburg-Lions stelt toekomst veilig

Foto: © Freep!k

“Met groot genoegen kondigen we aan dat de toekomst van Limburg LIONS veiliggesteld is met de oprichting van de Stichting Stimulering Top Handbal Limburg.”

Dat meldt Limburg-Lions in een persbericht.

“Dit markeert een nieuwe fase voor ons team en het handbal in Limburg als geheel.”

Limburg LIONS gaat door in het seizoen 2024-2025

Na constructief overleg met de curator is er groen licht verkregen voor de doorstart. Dit brengt Lions in rustiger vaarwater en stelt de club in staat om de energie te richten op de toekomst.

“We hebben vol vertrouwen de licentieaanvraag ingediend voor het seizoen 2024-2025 en voorzien geen verdere obstakels op ons pad.”

De nieuwe stichting wordt geleid door een ervaren bestuur, met Sjraar Cox (voormalig burgemeester van de gemeente Sittard-Geleen) als voorzitter, bijgestaan door Lars Baur, Elles Derrez als bestuursleden en Gerrit Stavast als bestuurslid Technische Zaken.

Nieuwe trainer

Er is een nieuwe trainer voor het eerste team aangesteld: Bruno Thevissen (50) uit Eijnatten (B). Bruno is oud-speler van HC Eynatten, waar hij zijn spelerscarrière op 35-jarige leeftijd beëindigde vanwege een ernstige kruisbandblessure. Daarna is hij zijn succesvolle trainerscarrière begonnen en is hij in het bezit van het hoogste trainersdiploma.

Team

Ook op het spelersfront wordt volop gewerkt aan een volwaardig team voor komend seizoen. “Wij zijn er trots op dat de talentvolle gebroeders Ids en Jur Eussen ook volgend seizoen in Sittard-Geleen te bewonderen zullen zijn. Ook de nodige andere spelers hebben al toegezegd te blijven. Daarnaast bekijken we ook de mogelijkheden hoe we ons team voor volgend seizoen kunnen versterken,” aldus het persbericht.

De club kijkt met vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst, daarbij gedreven door een sterke visie en toewijding aan de ontwikkeling van handbal in de regio.

Cookieinstellingen