Moïsa van Koot blijft bij Fortuna Vrouwen

Foto: © Fortuna Sittard

Moïsa van Koot voetbalt ook het komende seizoen voor de Fortuna Vrouwen. De nummer twee maakte in 2022 de overstap van PEC en gaat nu haar derde jaar in bij Fortuna.

De 23-jarige rechtsback Moïsa van Koot is blij met haar verlenging: “Ik voel me ontzettend thuis bij Fortuna Sittard en ben trots dat ik mijn contract met een jaar heb mogen verlengen. Na een zware blessure ben ik volledig hersteld en klaar om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ik geloof in de plannen van de club en ga met volle vertrouwen het nieuwe seizoen in.” Van Koot, jeugdinternational van Nederland, begint nu aan haar derde seizoen bij Fortuna Sittard. Ze keerde vorig seizoen al terug van haar blessure met als hoogtepunt de KNVB Bekerfinale.

Ook Manager Vrouwenvoetbal Bo Breukers is tevreden: “Nadat de afgelopen weken al enkele dames hebben verlengd, is het mooi om te zien dat we met Moïsa wederom een basisspeler hebben weten te behouden. Dit is direct een mooi signaal richting andere speelsters en de plannen die wij als club hebben.”

Cookieinstellingen