Eerste oefenduel Fortuna Sittard tegen Helmond Sport

Foto: © Fortuna Sittard

Op zaterdag 6 juli speelt Fortuna Sittard om 13:00 uur tegen Helmond Sport uit de Keuken Kampioen Divisie.

Deze oefenwedstrijd – de eerste in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Eredivisie – wordt gepeeld op Sportpark op de Hooven bij Eindse Boys in Nederweert-Eind. De entree is gratis.

Fortuna Sittard

In de voorbereiding van het nieuwe seizoen speelt Fortuna Sittard een oefenwedstrijd tegen Helmond Sport uit de Keuken Kampioen divisie. Trainer Danny Buijs wil graag aanhaken bij het mooie resultaat van afgelopen seizoen en gebruik maken van de mogelijkheid om op het prima veld van Eindse Boys te spelen. We zijn benieuwd welke nieuwe spelers we gaan zien in de selectie van de club zoals die op dit moment is.

Helmond Sport

Het team uit Helmond Sport nam afscheid van maar liefst 12 spelers en zal met een grote groep nieuwe spelers aan de slag gaan. Iedereen zal zich moeten bewijzen om voor een basisplaats in aanmerking te komen bij Kevin Hofland, de nieuwe hoofdtrainer. Een interessant gegeven voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

De wedstrijd vindt op zaterdag 6 juli plaats op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind, aanvang om 13:00 uur. De entree is gratis. Uiteraard is de kantine geopend.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen