Fortuna Sittard oefent tegen Team VVCS bij Eindse Boys

14 jul , 18:00 Sport
foto oefenduel fortuna sittard bij eindse boys
Op dinsdag 16 juli speelt Fortuna Sittard tegen Team VVCS, spelers uit het betaald voetbal die nog geen contract wisten te bemachtigen.
Ze willen zich via deze wedstrijden in de kijker spelen en zo alsnog een club vinden. De wedstrijd begint om 18:30 uur en wordt gespeeld bij Eindse Boys in Nederweert-Eind, de entree is gratis.
Fortuna Sittard
De eerste trainingen en oefenwedstrijden zitten erop en de ploeg van trainer Danny Buijs krijgt langzaam gestalte. We zijn benieuwd of er bij deze wedstrijd enkele van de nieuwe aanwinsten, waaronder de Zwitserse middenvelder Ryan Fosso, in actie gaan komen. Op de eerste speeldag, 11 augustus, staat de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma.
Team VVCS
Vereniging van contractspelers (VVCS) is een Nederlandse Vakbond voor spelers uit het betaald voetbal. Het team bestaat uit voetballers en trainers die momenteel zonder club zitten en die de trainingen en oefenwedstrijden gebruiken om zichzelf in de kijker te spelen. Het is altijd een verrassing welke spelers deel uitmaken van de selectie. Interessant om dit eens te komen bekijken.
De wedstrijd vindt op dinsdag 16 juli plaats op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind, aanvang om 18:30 uur. De entree is gratis. Uiteraard is de kantine geopend.
www.eindseboys.nl