BSB Jeugdvoetbaldagen bij FC Geleen Zuid

05 jul 2017, 10:11 Sport
bsb voetbaldagen 2017
In de laatste week van de zomervakantie, van 21 tot en met 25 augustus 2017, organiseert FC Geleen Zuid de BSB Jeugdvoetbaldagen.
Het thema van dit jaar is: Ballie gaat op Wereldreis! Mascotte Ballie reist langs de continenten en moedigt alle landen aan die mee doen aan de Jeugdvoetbaldagen: Verenigde Staten van Amerika, Canada, Schotland, Nederland, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, Tanzania, Marokko, China, Zuid-Korea en Bolivia!
De BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De deelnemers krijgen veel verschillende voetbalvormen aangeboden, er wordt aandacht besteed aan de nodige techniek en af en toe wordt er een uitstapje naar een andere (bal-)sport gemaakt. Allemaal gericht op het verbeteren van de voetbalkwaliteiten en het hebben van plezier!
De week begint met een grote officiële opening waarbij alle landenteams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld. Midden in de week (op woensdag) vindt de Fundag plaats. Tijdens deze dag, met vele water- en andere spellen, mogen vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes ook mee doen!
Op donderdagavond is de ouder-kind avond. De ouders worden die avond van harte uitgenodigd om dan samen met hun voetballende kind en zijn team te laten zien wat ze kunnen.
De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.
Wie mee wil doen kan zich nog tot 1 augustus inschrijven als deelnemer of als kaderlid .
Ouders en andere belangstellenden zijn de hele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om hun kinderen en hun teams aan te moedigen.
Deelname kost 125 euro. Daarvoor ontvangen de deelnemers een eigen tenue (van een van de deelnemende landen), fun(woens)dag, voetbalvormen, techniek, ouder/kind (donderdag)avond en vooral veel plezier! Klik hier voor de voorwaarden .