Eerder nieuwe voorzitter dan trainer bij Fortuna Sittard?

15 okt 2015, 23:00 Sport
martin masset fortuna uit categorie 1
Het duo Jeffrey Koositra en Donny de Groot zal voorlopig Peter van Vossen vervangen als trainer bij Fortuna Sittard. De club beschikt niet over voldoende middelen om een nieuwe trainer aan te stellen.
Fortuna Sittard ontsloeg na de verloren uitwedstrijd tegen FC Oss trainer Peter van Vossen, die er ondanks beter spelersmateriaal dit seizoen maar niet in slaagde om bevredigende resultaten te boeken.
Het contract dat Fortuna Sittard met Van Vossen had loopt tot midden 2016. Tot die tijd moet de club de ontslagen trainer doorbetalen. Het ontbreekt de club momenteel aan middelen om een andere hoofdtrainer aan te stellen.
Mogelijk heeft Fortuna Sittard eerder een nieuwe algemeen directeur dan een nieuwe trainer. 1Limburg.nl kwam vandaag met het bericht dat Masset op de schopstoel zou zitten. In een uitgelekt organogram zou de functie van algemeen directeur bij de club als vacant staan aangemerkt. Een breuk met Masset zou géén financiële consequenties voor de club hebben omdat Masset niet bij de club in loondienst is.