Fortuna Sittard bekert verder na moeizame en nipte overwinning in Nijkerk

01 nov 2023, 23:15 Sport
alen halilovic fortuna sittard
Fortuna Sittard heeft zich woensdagavond geplaatst voor de tweede ronde in de strijd om de KNVB-beker.
In Nijkerk werd met de nodige moeite gewonnen van derde divisionist Sparta Nijkerk. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel laat in de tweede helft. Doelpuntenmaker was Alen Halilovic, die ditmaal een toegekende penalty wel binnen wist te schieten. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd was Marko Lazetic dicht bij de 0-2, maar de bal raakte de paal.
Opstelling Fortuna Sittard: Luuk Koopmans (46' Ivor Pandor), Ivo Pinto, Rodrigo Guth, Siemen Voet, Rémy Vita (46' Mitchel Dijks), Laureintz Rosier, Alen Halilovic, Deroy Duarte, Iman Griffith (85' Marko Lazetic), Kaj Sierhuis (72' Mouhamed Belkheir), Ragnar Oratmangoen (72' Milan Robberechts).
Geel was er al in de vierde minuut voor Loreintz Rosier.
Zaterdagavond vindt omstreeks 23:00 uur in de studio van ESPN de loting plaats voor de tweede bekerronde.