Fortuna Sittard kan steun supporters goed gebruiken

25 mrt 2022, 16:00 Sport
stadion fortuna sittard vanuit zuidwesthoek
Voor Fortuna Sittard breekt een cruciale fase aan in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie. De club kan daarbij de steun van haar supporters goed gebruiken.
Zo staat op zondag 3 april om 14:30 uur de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Een wedstrijd die 'gewoon' gewonnen moet worden.
Fortuna Sittard organiseert voorafgaand aan de wedstrijd diverse extra activiteiten, zodat supporters er een mooi dagje uit van kunnen maken.

Kidsplein

De club verwacht net als tegen Willem II tegen Heracles Almelo weer een flink aantal jeugdige fans. Daarom worden voorafgaand aan de wedstrijd diverse activiteiten georganiseerd op het grasveld achter de ticketunit, gelegen ter hoogte van de ingang van de Zuid-tribune (Lissabonlaan). Op dit kidsplein staan voor de jeugd meerdere speelattributen, zoals een pannakooi, een opblaasbaar voetbalveld, een snelheidsmeter en een mega dartsbord. Daarnaast zijn er enkele catering faciliteiten en zitgelegenheden op het kidsplein.
Het plein opent om 12:30 uur en sluit om 14:30 uur bij de aftrap van de wedstrijd.

Pre-party

Ook binnen de stadionmuren zijn er acties op touw gezet voorafgaand aan de wedstrijd. Vanaf het moment dat de stadionpoorten om 13:00 uur open gaan is er een uur lang eenpre-hour, zoals ook het geval was tegen PEC Zwolle. Gedurende dit uur ontvang je bij de cateringpunten een grote (0,5 liter) Brand-bier of frisdrank voor de prijs van een kleine (0,25 liter). Daarnaast zal in hetzelfde tijdsbestek ter hoogte van de Fernando Ricksen Side een DJ muziek draaien.

Jij komt toch ook?

De 12e man maakt het verschil in deze wedstrijden, kom daarom samen met een vriend, vriendin, broer of zus naar Fortuna Sittard en steun de ploeg tijdens de belangrijke wedstrijd tegen Heracles Almelo. Maak er samen een onvergetelijke dag van. Tickets kunnen gemakkelijk worden besteld via onderstaande bestelbutton.