Fortuna Sittard nog in onderhandeling

15 apr 2015, 9:08 Sport
fortuna sittard onderhandelt met sponsorgroep 2015
Tijdens een bijeenkomst in kasteel Limbricht, nu twee weken geleden, maakte Fortuna Sittard-directeur Martin Masset bekend dat er gesprekken gaande zijn met een groep investeerders die voor 2,6 miljoen in de club zou willen investeren.
Hij hield daarbij uitdrukkelijke een slag om de arm, omdat er nog geen contract was getekend. Er zou wel sprake zijn van mondelinge overeenstemming en een handdruk. Hij gaf aan op korte termijn een aanbetaling te verwachten. Die is tot op heden echter nog niet binnengekomen.
Fortuna Sittard maakte twee weken geleden op een informatieavond kenbaar dat er een mondeling akkoord is bereikt met een groep investeerders. Zij zouden ongeveer 2,6 miljoen euro in de Limburgse club steken, maar de afgesproken aanbetaling is nog niet binnen.
Aan L1 heeft Masset laten weten dat de gesprekken nog lopen. De club wil nu de aanbetaling en het contract samen rondkrijgen. "We hebben besloten als club om alle dingen in één keer goed af te ronden. Deze week zijn die gesprekken aan de gang. Ik hoop dat ik aan het eind van de week iets meer kan vertellen over de aanbetaling en het contract."
Er is vertrouwen bij Masset, maar de slag om de arm blijft. Alles is immers pas zeker als het contract is getekend en het geld op de rekening van de club staat.