Fortuna Sittard oefent bij Eindse Boys tegen VVCS

18 jul 2023, 12:00 Sport
fortuna sittard vvcs 25 7 2023
Op dinsdag 25 juli speelt Fortuna Sittard tegen Team VVCS zijn derde wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe Eredivisieseizoen.
Tem VVCS bestaat uit spelers uit het betaald voetbal die nog geen contract wisten te bemachtigen en zich graag in de kijker willen spelen. De wedstrijd begint om 18:30 uur en wordt gespeeld op het terrein van Eindse Boys in Nederweert-Eind.

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft zijn eerste trainingen en wedstrijden erop zitten en langzaam krijgt de ploeg van de nieuwe trainer Danny Buijs gestalte. Hij zal ongetwijfeld enkele van de aanwinsten in actie willen zien.
Op de eerste speeldag van de competitie, zondag 13 augustus, staat voor Fortuna Sittard de uitwedstrijd tegen landskampioen Feyenoord op het programma.

Team VVCS

De Vereniging van contractspelers (VVCS) is een Nederlandse Vakbond voor spelers uit het betaald voetbal. Het team bestaat uit werkloze voetballers en trainers die de trainingen en oefenwedstrijden gebruiken om zichzelf in de kijker te spelen. Dit seizoen maken onder anderen Pele van Aanholt, Anouar Kali en Barry Maguire deel uit van de selectie.
De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind en begint om 18:30 uur. De entree bedraagt 5 euro, kinderen tot en met 12 jaar hebben vrij entree. Uiteraard is de kantine geopend.
De parkeergelegenheid voor auto’s bij het sportpark is beperkt. Mensen uit de regio worden daarom verzocht om met de fiets te komen.