Fortuna Sittard verliest oefenduel in en tegen Wiesbaden

22 jul 2023, 15:00 Sport
fortuna sittard logo rand veld stadion
Fortuna Sittard heeft vanmiddag het derde oefenduel gespeeld in de voorbereiding op het nieuwe Eredivisieseizoen.
Het team van hoofdcoach Danny Buijs reisde naar Wiesbaden bij Frankfurt am Main voor een wedstrijd tegen de 2e Bundesligaclub SV Wehen Wiesbaden.
In de eerst helft waren er kansen over en weer, maar werd er niet gescoord. Na rust kwam Fortuna Sittard niet geheel wakker het veld op, want in de 48e minuut van de wedstrijd kwam Wiesbaden op 1-0. Een minuut later werd die voorsprong bijna verdubbeld, maar de bal ging net naast het doel. Fortuna was een aantal keren dicht bij de gelijkmaker, maar scoorde niet. Ook Wiesbaden, dat een aantal keren dicht bij een verdubbeling van de voorsprong was, wist niet meer te scoren en daarmee verliest Fortuna Sittard dit oefenduel.
Opstelling Fortuna Sittard: Ivo Pandur, Ivo Pinto (87' Nabil Sayadi), Rodrigo Guth, Dimitrios Siovas (77' Bryant Nieling), Rémy Vita (77' Mitchell Dijks), Deroy Duarte (77' Mouhamed Belkheir), Oguzhan Özyakup (58' Alen Halilovic, 82' Tristan Schenkhuizen), Arianit Ferati (82' Tunahan Tasci), Paul Gladon (77' Stipe Radic), Tijjani Noslin (82' Úmaro Embaló) en Iñigo Córdoba (77' Milan Robberechts).