Fortuna Vrouwen oefent tegen Borussia Mönchengladbach bij Eindse Boys

04 aug , 10:00 Sport
voetbal doelpunt
Op vrijdag 9 augustus om 18:30 uur speelt het vrouwenteam van Fortuna Sittard tegen de vrouwen van Borussia Mönchengladbach.
De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind. Het team uit de Eredivisie zal met veel nieuwe speelsters aan de wedstrijd beginnen. De entree is gratis.

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft een paar sterke seizoenen achter de rug waarin het zich heeft kunnen meten met de topploegen in Nederland. Afgelopen seizoen werd zelfs de bekerfinale bereikt, welke helaas niet werd gewonnen. Met een jonge en minder ervaren ploeg maakt het team komend seizoen een frisse doorstart. Het doel van de club is om met de nieuwe coach Glenda van Lieshout, een rol in de middenmoot van de Eredivisie te spelen.

Borussia Mönchengladbach

De vrouwen uit Mönchengladbach is er alles aan gelegen om een goede oefencampagne te draaien, want ze willen graag terug naar de eerste Bundesliga. Momenteel speelt het team in de tweede Bundesliga. Trainer Jonas Spengler heeft een relatief jong team ter beschikking waarmee hij de stap wil maken. De selectie bevat enkele Nederlandse talenten die graag een basisplaats willen veroveren in het aanstaande seizoen. Ingrediënten voor een mooie pot voetbal.
Vrijdag 9 augustus, aanvang 18:30 uur. Locatie: Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind. De entree is gratis.