Fortuna Vrouwen trapt seizoen af tegen FC Twente

26 sep , 20:00 Sport
fortuna vrouwen start derde seizoen azerion eredivisie
Voor Fortuna Vrouwen begint aankomend weekend het nieuwe seizoen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Direct staat er een topper op het programma. Landskampioen FC Twente komt op bezoek in Sittard.
De wedstrijd tegen de FC Twente Vrouwen wordt aankomende zondag 29 september gespeeld in Sittard. Om 16:45 uur wordt er afgetrapt door het team van nieuwe hoofdtrainer Glenda van Lieshout. Hieronder vind je de belangrijkste informatie voor deze eerste competitiewedstrijd.

Tickets

Net zoals vorig seizoen wordt er bij de wedstrijden van de Fortuna Vrouwen uitsluitend gewerkt met dagverkoop van losse tickets. Het is dus niet mogelijk om online jouw losse ticket aan te schaffen. Losse tickets zijn op een wedstrijddag verkrijgbaar bij de receptie in het hoofdgebouw van het stadion. De receptie opent zondagmiddag om 15:45 uur.
Voor de thuiswedstrijden van de Fortuna Vrouwen gelden dit seizoen onderstaande ticketprijzen:
  • 0 - 17 jaar: 3 euro
  • 18+: 5 euro

Hoofdtribune

Alle tickets - zowel Fortuna Memberships als losse tickets - bieden toegang tot de hoofdtribune. Een wijziging die in de tweede seizoenshelft van het voorgaande seizoen al is doorgevoerd. Dit houdt in dat de overige reguliere tribunes gesloten blijven bij de wedstrijden van de Fortuna Vrouwen.